PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

A-mappe

Klargøring i A-mappen er en velegnet løsning til selvbetjenings- og sorteringsanlæg, og den egner sig både til hylde og krybbe.

Brugervenligheden er i top. For at sikre den mest logiske brug ved selvbetjeningsanlægget er den forreste pose i hvid plast forsynet med udstansning og tryk, der viser stregkodens placering.

 

med inderpose

 

A-mappe. B:14,0 cm H:19,7 cm D:2,4 cm

 

Mappens opbygning

Mappen er tre-fløjet, og i bund og top af midteropslaget er der en skumbjælke, der stabiliserer mappen og holder på indholdet. Højre indstikslomme lukkes med en knap af velcro.

Cover monteres i mappens udvendige lomme. Skiven leveres i en hvid inderpose som monteres i en indstikslomme i mappens venstre inderside. Her kan stregkoden aflæses uden at åbne mappen, da den er designet med et udstanset hul til formålet. Ekstra skiver monteres i midteropslaget eller i venstre side af mappen.

 

Mærker og etiketter

A-mappen indeholder cover, bibliografisk etiket og kun klassemærke, hvis der er tale om en fagfilm.

Alle Biblioteksmediers film er forsynet med en rettighedsetiket, der monteres omkring det runde hul i midten af skiven. Her står der, at produktet er leveret af Biblioteksmedier, og at materialet må bruges til udlån og privat brug.

 

Få mere at vide om klargøring af film ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk