PR-nyheder voksen

Nyheder noder

PR-nyheder børn

Udklædningstøj

A-mappe

Klargøring i A-mappen er en velegnet løsning til selvbetjenings- og sorteringsanlæg, og den egner sig både til hylde og krybbe.

Brugervenligheden er i top. For at sikre den mest logiske brug ved selvbetjeningsanlægget er den forreste pose i hvid plast forsynet med udstansning og tryk, der viser stregkodens placering.

 

med inderpose

 

A-mappe. B:14,0 cm H:19,7 cm D:2,4 cm

 

Mappens opbygning

Mappen er tre-fløjet, og i bund og top af midteropslaget er der en skumbjælke, der stabiliserer mappen og holder på indholdet. Højre indstikslomme lukkes med en knap af velcro.

Cover monteres i mappens udvendige lomme. Skiven leveres i en hvid inderpose som monteres i en indstikslomme i mappens venstre inderside. Her kan stregkoden aflæses uden at åbne mappen, da den er designet med et udstanset hul til formålet. Ekstra skiver monteres i midteropslaget eller i venstre side af mappen.

 

Mærker og etiketter

A-mappen indeholder cover, klassemærke - når titlen kræver det, booklet og/eller bilagsmateriale.

Genre-, system- og eventuel installationskodeetiket leveres som standard.

Alle Biblioteksmediers multimedier er forsynet med en etiket, der monteres omkring det runde hul i midten af skiven. Her står der, at produktet er leveret af Biblioteksmedier, og at materialet må bruges til udlån og privat brug.

 

Få mere at vide om klargøring af multimedier ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk