PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Løsninger > Behold+

Her er du:

Løsninger

/

Behold+

Behold+

Automodtagelse er en af de største revolutioner inden for materialehåndtering siden indførslen af sorterings- og afleveringsrobotter. Det var BibMedia, der udviklede servicen med navnet Behold+, og siden er automodtagelse blevet en branchestandard, der kræves i stort set alle udbud på biblioteksområdet.

Få frie hænder

Effektive fordele
BibMedia tilbyder i dag Behold+ på alle produktområder, hvilket giver store effektiviseringsgevinster ved materialebestillingen og modtagelsesprocessen:

  • Beholdningsregistrering og modtagelsen giver materialet en hurtigere vej til lånerne.
  • Til både bøger og av leveres mediepakker, der er en samlet registrering af bilagsmaterialet, som kan være cd-skive, kort, libretto, tekst- og kommentarhæfte etc.
  • Vi printer bibliografiske oplysninger og bibliotekets egne data på specialudviklede etiketter, så biblioteket får en alt-på-én etiketløsning.
  • Vi printer desuden bibliotekets navn, logo, sorteringskoder på etiketten
  • Der er 100 % garanti for, at kassens indhold modsvarer følgesedlen/fakturaen, da Biblioteksmedier kontrollerer indholdet inden afsendelse.
  • Vi har udviklet en teknologi, så biblioteket kan vælge at få printet lige præcis de bibliografiske data, de ønsker, på etiketten. Det kunne eksempelvis være:

-          Forfatter og titel

-          Klassemærke

-          Udgave

-          Medfølgende bilag eller cd

-          Del af serie

-          Lix- og lettal 

Behold+

Outsourcing af al klargøring
Fleksibiliteten ved Behold+ betyder, at det er overflødigt at montere bibliotekets egne etiketter som  eksempelvis nummeretiketter, ejermærker eller genreetiketter. Alt kan klares på Behold+etiketten.

Klargøringen kan altså outsources 100 %, så der ikke skal bruges ressourcer på delklargøringer på bibliotekerne. Derved bliver effektiviseringsgevinsten ved Behold+ udnyttet fuldt ud.


Få mere at vide om Behold+ ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk