PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

F-pose

F-posen er unik i sin uformning og vores mest anbefalede klargøringsløsning til biblioteker, som benytter RFID-teknologien. Det er den eneste pose, der egner sig til brug af RFID-tags, og den er meget velegnet til selvbetjenings- og sorteringsanlæg. Posen er designet til placering i krybbe.

Brugervenligheden for både låner og bibliotek er i top. Skivernes forskudte placering gør, at scanning af alle skiver sker i én bevægelse. F-posen er den eneste på markedet, der kan håndtere tyverisikring og tags på flere skiver.

 

F-pose. B:15,0 cm H:23,0 cm

 

Posens opbygning

Posen er en kraftig plastpose fra SundSound og rummer fra 1, 2 eller helt op til 6 skiver i forskudte lommer.

Aflæsningen er let og ligetil i selvbetjenings- og sorteringsanlæg på grund af lommernes forskudte placering. Designet gør det endda muligt at kontrollere, at alt materiale er til stede ved afleveringen.'

 

Mærker og etiketter

F-posen indeholder cover, klassemærke - når titlen kræver det, booklet og/eller bilagsmateriale.

Genre-, system- og eventuel installationskodeetiket leveres som standard.

Alle Biblioteksmediers multimedier er forsynet med en etiket, der monteres omkring det runde hul i midten af skiven. Her står der, at produktet er leveret af Biblioteksmedier, og at materialet må bruges til udlån og privat brug.

 

Få mere at vide om klargøring af multimedier ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk