PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Løsninger > Klargøring AV > Individuel klargøring

Her er du:

Løsninger

/

Klargøring AV

/

Individuel klargøring

Individuel klargøring

BibMedia er en af de førende i Danmark indenfor biblioteksklargøring af udlånsmaterialer. Vores varemærke er sikkerhed, effektivitet og ikke mindst fleksibilitet. Derfor indgår mange af vores kunder en individuel klargøringsaftale, hvor kundernes helt specifikke ønsker bliver opfyldt.

 

Få en skræddersyet løsning

Kundernes behov ved klargøring er forskellige. Derfor udfører vi en lang række opgaver og ydelser ved klargøring af jeres materialer. Listen er ikke udtømmende, men eksempler på hvad en individuel klargøring kan omfatte.

  • Montering af stregkode, dummy eller RFID-tags.
  • Montering af Biblioteksmediers etiketter – lige der hvor biblioteket ønsker det.
  • Farvekodning eller farvede poser som biblioteket selv vælger, og som kan tage udgangspunkt i opstillingssignaturen i danbib.dk.
  • Montering af navne- og nummeretiketter og skrivning af tal fra stregkoden.
  • Montering af diverse etiketter vedr. 7 - 14 dages udlån, dvd, NDS, etc.

Vi er altid villige til at udføre nye opgaver og udvikler hele tiden procedurerne, så jeres klargøring altid lever op til moderne krav og normer.

 

Klargøringsmaterialer

Ud over de typiske klargøringsmaterialer, der er omtalt for musik, film, multimedier og lydbøger, tilbyder Biblioteksmedier også nogle ekstra løsninger. Disse er kun mulige at bestille gennem en individuel klargøringsaftale.

V-mappe

Som eksempler på dette har vi sammen med en række biblioteker i det sydlige Jylland udviklet V-mappen, som svarer til en 2-fløjet A-mappe, til klargøring af film og multimedier. Se mere om V-mappen.

TOR-pose

Et andet eksempel er TOR-posen som er udviklet til klargøring af alle materialer til Tor-automaten. TOR ligner P-posen bortset fra at hullet til stregkoden er udstanset for at stregkoden læses mest optimalt. Se mere om TOR-posen.

 

Egne klargøringsmaterialer

I kan ønske jeres helt eget klargøringsmateriale. Det kalder vi for KM (Kundens Materiale).

Hvis I selv indkøber klargøringsmateriale fra en anden leverandør end Biblioteksmedier, klargør vi gerne udlånsmaterialerne i disse efter jeres anvisninger.

 

Få et godt tilbud

Få et uforpligtende tilbud på klargøring af AV-materialer ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk