PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Løsninger > Klargøring AV

Her er du:

Løsninger

/

Klargøring AV

Klargøring af AV

Moderne løsninger

BibMedias klargøringsløsninger matcher alle moderne krav. Vi vil hele tiden være i front. Derfor investerer vi konstant i produktionen og implementerer løbende nye metoder og teknikker. Vi har gennem mange år udviklet vores produktion og løbende investeret i nye tekniske løsninger, så vores produktion i dag er moderne og omkostningseffektiv.

 

Klargøringsaftale letter bestillingen

Bestilling af materialer bliver nemmere med en klargøringsaftale hos BibMedia.

Klargøringen er afhængig af den klargøringsaftale, som I indgår med os. I behøver ikke at tage stilling til klargøringen ved bestilling. Det ligger defineret i klargøringsaftalen, og vores produktion kender derfor jeres klargøringsvalg.

Materialer uden klargøring skal bestilles på det kundenummer, som er beregnet til levering uden klargøring.

Uden klargøringsaftale kan I ved hver bestilling frit vælge den klargøring, I ønsker. I netbutikken gør I det ved at sætte kryds og i jeres materialevalgssystem ved at vælge den relevante kode.

 

Individuel klargøring

I kan få en individuelt tilpasset klargøring af jeres AV-materialer, der tilgodeser lige netop jeres behov for en klargøringsløsning. Vi indgår individuelle klargøringsaftaler for alle materialetyper. Du kan du læse mere om mulighederne under Individuel klargøring.

Få mere at vide om klargøring af AV-materialer ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk

Vælg den klargøringstype, du vil vide mere om i menuen til venstre.