PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Løsninger > Klargøring af bøger

Her er du:

Løsninger

/

Klargøring af bøger

Klargøring af bøger

BibMedias klargøringsløsninger matcher alle moderne krav. Vi vil hele tiden være i front. Derfor investerer vi konstant i produktionen og implementerer løbende nye metoder og teknikker. Vi har gennem mange år udviklet vores produktion og løbende investeret i nye tekniske løsninger, så vores produktion i dag er moderne og omkostningseffektiv.

Vi klargør alle materialetyper med stregkoder, RFID-tags og bibliografiske etiketter. Desuden kan I ved hjælp af Behold+ få profiloplysninger på det enkelte materiale på etiketten. Overordnet håndterer vi bøger på tre måder – klik for mere information om klargøringsmulighederne:

Transit-bøger: Bøgerne bliver ekspederet videre direkte fra forlag og distributører – dog kan BibMedia vedlægge bibliografiske etiketter.

Plast-omslag: Vi tilbyder flere typer af plastomslag, alt efter bogens udseende og bibliotekernes ønsker.

Indbinding: Er de mest holdbare løsninger. Vi har en høj kvalitet i vores indbindingsmetoder og klargør den enkelte bog på den bedst egnede måde.

 

Kvalitet og erfaring

1,5 millioner bøger passerer hvert år gennem vores produktion. Det betyder, at vores medarbejdere har stor ekspertise, og kvaliteten af vores klargøring er i top og lever op til de nyeste standarder på området. I vores klargøring indgår naturligvis montering af individuelle bibliografiske etiketter med jeres navn og logo samt profiloplysninger efter jeres valg.

Typen af klargøring er afhængig af jeres klargøringsaftale med os. For langt de fleste kunder vælger vi, om den ene eller anden type klargøring er mest hensigtsmæssig. Vi foretager en biblioteksfaglig vurdering i det konkrete tilfælde, der bygger på almindelige standarder på biblioteksmarkedet. I har også mulighed for en klargøringsaftale, der indeholder en bestemt type klargøring.

Få mere at vide om vores klargøringstilbud på bøger ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk.