PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Om produkter > Lydbøger

Her er du:

Om produkter

/

Lydbøger

Lydbøger

BibMedia leverer et bredt sortiment af lydbøger både på fysiske skiver (audio-cd’ere og mp3) og til download via netlydbog.dk.

 

Eget lydbogsforlag

Vi er en af landets mest erfarne lydbogsproducenter og har eget lydbogsforlag med et meget bredt sortiment af lydbøger. Hvert år udgiver vi en lang række titler inden for et bredt spektrum af genrer. Det spænder lige fra krimier og biografier til romaner og lydbøger for børn.

BibMedias egne lydbøger bliver kun solgt til bibliotekerne og kan derfor ikke købes i detailhandlen. De tilbydes på alle formater både fysisk og til download.

 

Det bredeste sortiment

BibMedia har derudover lavet aftaler med stort set alle lydbogsproducenter i Danmark, og vi kan derfor levere markedets bredeste lydbogssortiment til bibliotekerne.

 

Print-on-demand

BibMedia kan i nogle tilfælde også udbyde titler fra forlagene på audio-cd’er, selvom forlagene kun producerer lydbøgerne på mp3 og til download. Almindelige cd’er er især efterspurgt af ældre brugere, og vi kan derfor i dialog med forlagene ofte få lydfilerne og deraf levere audio-lydbøger som print-on-demand i meget små oplag.

Lydbøgerne kan leveres klargjorte, og BibMedia tilbyder alle former for udlånsklargøring. Se mere under klargøring af lydbøger

Få mere at vide om lydbøger ved at kontakte Pia Henriksen på tlf. 52 13 78 80 eller e-mail: pih@bibmedia.dk