PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

P-pose

P-posen er en velegnet løsning til selvbetjenings- og sorteringsanlæg og er glimrende til at placere i krybber.

Brugervenligheden er i top. For at sikre den mest logiske brug ved selvbetjeningsanlægget er den forreste pose i hvid plast forsynet med udstansning og tryk, der viser stregkodens placering.

Ved flere skiver får låneren den nemmeste betjening, hvis der kun monteres stregkode og tyverisikring på den første skive. Derved kan man benytte selvbetjeningsautomaterne uden at skulle have de ekstra materialer ud af posen.

Stregkode og tyverisikring kan monteres på alle skiverne, hvis der er mere end én, men så skal låneren pille skiverne ud af poserne og skanne hver enkelt skive ved udlån og aflevering.

 

P-pose. B:15,4 cm H:19,0 cm

 

Posens opbygning

Lommen er i fuldt format og med et kraftigt rygstykke i klar plast. På rygstykket hæftes det antal inderposer, der er behov for. Inderposerne er cd-inderposer med filt.

Skiven leveres i en hvid inderpose. Her kan stregkoden aflæses uden at åbne posen, da den er designet med et udstanset hul til formålet. Ekstra skiver monteres bag den forreste.

 

Mærker og etiketter

P-posen indeholder cover, klassemærke - når titlen kræver det, booklet og/eller bilagsmateriale.

Genre-, system- og eventuel installationskodeetiket leveres som standard.

Alle Biblioteksmediers multimedier er forsynet med en etiket, der monteres omkring det runde hul i midten af skiven. Her står der, at produktet er leveret af Biblioteksmedier, og at materialet må bruges til udlån og privat brug.

 

Få mere at vide om klargøring af multimedier ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk