PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Om produkter > PR Materiale

Her er du:

Om produkter

/

PR Materiale

PR materialer

BibMedia producerer PR-materialer, der giver bibliotekets brugere anbefalinger, gode råd og overblik inden for forskellige emner.

PR-materialerne er en populær service på bibliotekerne, fordi de nemt og bekvemt giver mulighed for at servicere brugerne på en inspirerende og imødekommende måde.

Paletten af PR-materialer tæller blandt andet emnelister, kataloger og plakater. Alle materialer bliver produceret i lækre designs og indbydende formater, og de kan benyttes til kreative udstillinger om aktuelle temaer eller placeres rundt om på biblioteket til inspiration for brugerne.

BibMedia leverer også løbene udstillingsmaterialer, og vi tager initiativ til spændende kampagner, som har relevans for biblioteker og skoler.

Udvalgt med faglig indsigt
Materialerne redigeres af vores 8 eksterne redaktører, der har stor erfaring i at finde og vælge relevante emner til bibliotekernes brugere. Redaktørerne mødes én gang om året til et planlægningsseminar sammen med BibMedia. Her bliver det kommende års emner diskuteret og fastlagt.

Vi modtager meget gerne forslag til PR-udgivelserne. Du kan sende os ønsker hele året, og alle forslag bliver overvejet på redaktionsmødet. Send ønskerne til Pia Maiken Henriksen på e-mail: pih@bibmedia.dk.

Digitalt abonnement
Emnelisterne bliver desuden udgivet som pdf-filer, som bibliotekerne kan købe adgang til og derefter frit benytte online på biblioteket eller hjemme hos brugeren. Pdf-filerne kan også printes ud, når det sidste trykte materiale er udleveret.

Bestil emnelister, kataloger eller plakater i vores netbutik under kategorien PR-materialer. PR-materialerne tilbydes under ét i vores Vælg Selv-abonnementstilbud, som bliver sendt ud hvert år i november måned.

Download 2019 kataloget: VÆLG SELV 2019

Download Maden mellem os: MADEN MELLEM OS og FORSIDE

Få mere at vide om leveringen af PR-materialer ved at kontakte Pia Maiken Henriksen på tlf. 52 13 78 80 eller e-mail: pih@bibmedia.dk.