PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

TOR-pose

Bruger I TOR-automater tilbyder Biblioteksmedier klargøring i specialdesignede poser til automaten.

Posen består af en lomme i fuldt format og et kraftigt rygstykke i klar plast. På fronten er der udskåret et hul til stregkoden, så den uden problemer kan håndteres og læses i TOR-automater.

På rygstykket kan der hæftes flere inderposer på efter behov. Der er muligt at hæfte op til 6 ekstra inderposer på til brug ved titler med flere skiver. Dermed kan TOR-posen indeholde op til 14 skiver. Inderposerne er forret med filt, så cd’erne er godt beskyttet.

Genreinddeling er en mulighed, da rygstykkerne leveres i 8 forskellige farver (klar, sort, hvid, rød, grå, grøn, gul og blå).

 

Selvbetjeningsautomater og sorteringsanlæg

Brugervenligheden er i top. For at sikre den mest intuitive brug ved selvbetjeningsanlægget er den forreste pose i hvid plast forsynet med udstansning og et piktogram, der viser stregkodens placering.

Stregkode og tyverisikring er let læseligt gennem posernes forside.

Låneren får den nemmeste betjening, hvis der kun monteres stregkode og tyverisikring på den første skive. Derved kan man benytte selvbetjeningsautomaterne uden at skulle have materialet ud af yderposen. Materialet kan desuden uden problemer håndteres i sorteringsanlæg.

Stregkode og tyverisikring kan monteres på alle skiverne, men så skal låneren pille skiverne ud af poserne og skanne hver enkelt skive ved udlån og aflevering. Dette udelukker desuden brug af automatiske sorteringsanlæg.

 

Få mere at vide om klargøring af AV-materialer ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmedia.dk