Lydbøger fra Forlaget Griffle

På eventyr med Noller og Asra, mp3

Gå til varen

På eventyr med Noller og Asra

Drengen Noller bor sammen med sin mor og sin lillesøster på sjette sal i en boligblok. Nollers ikke alt for spændende liv ændrer sig, da pigen Asra en aften dukker op ved hans vindue. Noller og Asra drager sammen ud på oplevelser, og bogen er bygget op om natlige udflugter på Asras flyvende tæppe. Både i udgangspunkt og form lægger bogen sig i en vigtig fortælletradition, hvor børn og voksne kan tage på eventyrrejse sammen. Det er ikke Fantasy, men fantasi i børnehøjde.

Forfatter: Søren Skriver, indlæser: Nikolaj Banke

4 lette klassikere

Alle disse fire klassikere er kendt og elsket over hele verden. De står på reolerne over hele kloden – og læses hver eneste dag. Her er de bearbejdet, så de er lette at læse og lytte til. Vi har samlet 4 udødelige klassikere: Klokkeren fra Notre Dame, Robin Hood, Skatteøen og Jorden rundt i 80 dage.

Indlæst af: David Mondrup

Vrangside

Romanen omhandler en ung kvindes kamp med at fremstå og være perfekt udadtil, hvor angst, selvanklage og til sidst vrangforestillinger og hallucinationer tager over. Psykolog Majken Sonne giver en detaljeret beskrivelse af det psykiske univers, hvor hun fører læseren sikkert igennem sindets kroge og følelsesmæssige udtryk.

Forfatter: Majken Sonne. Indlæst af: David MondrupBesøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her