Ny lydbog fra Bo Østlund: Jeg var engang - køb den her

NY BOG OM ILDEN I HJERTET OG SMERTEN I SJÆLEN

Hvad sker der, når en forfatter 12 år efter det seneste intense møde igen opsøger 12 kendte danskere for at høre, hvor livet og tilværelsen bragte dem hen?
Holdt drømmene vand?
Eller gik alt anderledes, end de havde troet og håbet?
I den helt nye bog ’Jeg var engang’ – skrevet af Bo Østlund, som står bag de senere års anmelderroste bestsellere ’Modne Mænd’ og ’Modne Kvinder’ – får vi svaret. Og det spændende værk bekræfter, at vores gang her på jorden er og bliver en rutsjebanetur, hvor vi aldrig rigtig ved, hvornår livet kilder dejligt i maven eller hvornår, det hele bare bliver for meget, så man mest af alt har lyst til at stå af.

Allerede i 2006 udgav Bo Østlund bogen ’Skilleveje’, hvor han interviewede hele 28 kendte danskere om deres barndom for at høre, hvad der på godt og ondt formede bogens fortællere og havde gjort dem til de mennesker, de var dengang. I bogen åbnede de kendte danskere både deres hjerter og private familiealbummer og tog læserne med tilbage til barndommens gade.
Og nu er et dusin af dem atter klar til i hudløst ærlige samtaler at fortælle om deres opvækst som børn og unge. Om dæmonerne og englene. Om ilden i hjertet og smerten i sjælen. Om jagten på identitet. Og om alle de sten, de frivilligt eller ufrivilligt samlede op og tog med i tilværelsens rygsæk. Både som børn og unge – og gennem de seneste 12 år.

'Jeg var engang' er en magisk bog fyldt med fortællinger om glæde, sorg, kærlighed, omsorg og svigt. Det er magiske stunder, mareridt og rædselsøjeblikke i børnehøjde. Samtidig er 'Jeg var engang' en kalejdoskopisk tur gennem tiden og landet. En historie om før og nu. Om by og land. En Danmarkskrønike fortalt af 12 vidt forskellige mennesker født i tidsrummet 1941 til 1973, som trods deres modne alder har måttet erkende, at tilværelsens lunefulde kastevinde stadig driver gæk med dem.
Det nye dusin stærke, gribende og overraskende samtaler viser, hvordan livet med både kys og slag til kæben tager fat i os alle på godt og ondt, mens kalenderbladene vendes. 

’Jeg var engang’ er både en bog til dem, som interesserer sig for rødder, arv og miljø, og en stærk og følsom bog til alle, der kan dufte en blomst og frydes over en stjerne.
De 12 deltagere i Forlaget Heatherhills nye storværk er Michael Falch, Jens Gaardbo, Lisbeth Knudsen, Flemming Østergaard, Peter Lund Madsen, Marianne Jelved, Stig Elling, Mogens Lykketoft, Tobias Trier, Pia Kjærsgaard, Erik Norman Svendsen og Naser Khader.

Se disse to film om det nye værk:

 

12 år, 12 danskere, 12 skæbner ... - nyt storværk om selve livet from Bo Østlund on Vimeo.

Jeg var engang ,,,, from Bo Østlund on Vimeo.Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her