Indkøb af taskebøger og klassesæt

 

Kære Skoler

Først og fremmest tak for samarbejdet i det forgangne skoleår, og vi håber, at I har været tilfredse med leverancerne af skolebøger fra os i det forgangne skoleår.
Vi er klar til at tage imod jeres bestillinger til det kommende skoleår og sikre, at I har jeres materialer klar til når eleverne starter op efter sommerferien.

Som i de foregående år kommer her et informationsbrev med proceduren for årets sommerbestillinger af taskebøger og klassesæt.


Bestilling:

1.    Bestil i god tid, og helst inden sommerferien, af hensyn til forlagenes risiko for at løbe tør for bøger i løbet af juli

2.    Husk at anvende det korrekte kundenummer i forhold til, om I ønsker materialerne klargjorte eller ej

3.    De bestillinger, der ikke kan nå at blive leveret inden skolen lukker ned for sommerferie, produceres i løbet af juli og leveres i ugerne 32 og 33.

4.    Bestil jeres materialer i bibliotekssystemet Cicero eller på www.bibmed.dk

5.    Ønsker I at få designet jeres egne bibliografiske etiketter på bøger, så kan vi gøre dette gratis for jer. Kontakt vores kundekonsulent Kelly Olsen på 52 13 78 28 eller kol@bibmed.dk


Har I spørgsmål til bestillingerne eller andet, må I endelig kontakte os. Vi sidder klar i kundecenteret til at hjælpe på telefon 44 86 78 88 eller e-mail: kundeservice@bibmed.dk.

Vi ser frem til et forsat godt samarbejde og ønsker jer alle en dejlig og forhåbentlig solrig sommer.


Venlig hilsen
Biblioteksmedier A/S

 

Martin Lauritsen
DriftschefBesøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her