PR-nyheder voksen

Danmarks første containerbibliotek

Maden mellem os

PR-nyheder børn

Forside > Kundecenter

Her er du:

Kundecenter

Kundecenter

BibMedias kundecenter behandler henvendelser vedrørende både bøger og AV-materialer. Dermed får kunderne en ensartet service af kompetente medarbejdere, som har en bred viden om alle vores produkter. Målet er, at vores kunder oplever en smidig betjening, når de henvender sig til kundecenteret.

Kundecenteret er også en fysisk samlet afdeling, som består af redaktører, specialister og personer med flere års erfaring inden for kundeservice.

Vores indkøbsafdeling, med fysisk placering tæt på vores varemodtagelse, sørger for, at der løbende bliver indkøbt materialer og varetager opfølgningen på udeblevne eller forsinkede leverancer. Indkøbsafdelingen afholder også møder med forlag og leverandører med henblik på at optimere samhandlen.

Kunderne besøges løbende af vores salg og markedsafdeling. BibMedia vil gerne vise åbenhed over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi ønsker at have fingeren på pulsen i forhold til bibliotekernes ønsker og behov, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og til enhver tid kan yde den bedste service.

 

Kontakt kundecenteret på tlf. 44 86 78 88 eller mail: kundeservice@bibmedia.dk

Åbningstiderne er

Mandag til fredag: 8.00 - 16.00

I menuen til venstre kan du finde yderligere oplysninger omkring kundecenteret.