Folkebiblioteker

BibMedia leverer gennem SKI’s Rammeaftale 50.05 bogudlånsmaterialer til de danske folkebiblioteker.

Bogmateriale som leveres til folkebibliotekerne:

  • Danske- og udenlandske bøger
  • Danske- og udenlandske musikalier
  • Årbøger/subskriptioner
  • Tidsskrifter

 

Leveringstider:

BibMedia leverer som udgangspunkt alle bestilte materialer i henhold til de leveringtider, som står nedfældet i vore kontrakter, men ofte oplever vore kunder at modtage materialerne tidligere end forventet. Såfremt en vare ikke kan leveres til tiden, vil vi pr. mail informere kunden om forsinkelsen og oplyse om, hvornår vi forventer at kunne levere.

 

Levering med eller uden klargøring?

Bøgernes levetid forlænges ved en plast- eller indbinding, men leveringstiden er kun et par dage længere for denne klargøring.

Ved indbinding leveres bogen i en hardcover version, hvor bogens sider er fræset og limet til bogblokken. Dette gør, at man undgår at bogens sider eller bogblokken falder ud efter brug og udlån.

Gennem mange år har vi optimeret vores produktion med nye maskiner og tekniske løsninger, så produktionen i dag er moderne og omkostningseffektiv. Medarbejderne har stor ekspertise i deres fag, og kvaliteten lever altid op til de nyeste standarder på området.

Bøgerne kan ligeledes leveres med ejermærkater,14-dages-lån-etiketter mv. som kan placeres oven på eller under bogens plast.

Har du lyst til at høre mere om levering af bøger til dit folkebibliotek, så kontakt vores kunderservice på tlf. 44 86 78 88 eller email: kundeservice@bibmedia.dk